Time to cook Time to cook
Alles wat met koken te maken heeft, is hier welkom.
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

Ajuinsaus voor gehaktbrood (met foto)

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Time to cook -> Aan te raden recepten
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Clara
Site Admin


Geregistreerd op: 29 Apr 2011
Berichten: 40
Woonplaats: Borgerhout

BerichtGeplaatst: 17-05-2011 12:43:19    Onderwerp: Ajuinsaus voor gehaktbrood (met foto) Reageren met citaat

Voor 4 personen (goede eters)

6 uien
2dl room
4dl water
1 dl maÔsolie
1 eetlepel bloem
2 eetlepels donkere vleesjus.
Goede klont boter
4 eetlepels olie (bij voorkeur olijfolie)
Peper en zout

Bak de uien bruin in bakboter en de (olijfolie). Liefst waar je het gehaktbrood eerst in hebt aangebakken. Bak op een matig vuur.
Als de uien lichtbruin gebakken zijn, de eetlepel bloem erover.
Meng het water en de maÔsolie met de vleesjus. Giet dit mengsel mee in de pan uien alsook de room.
Kruid naar smaak met peper en zout.
Laat nog even doorkoken.
Overgiet bij het opdienen het gehakbrood met de uiensaus.

T ziet er niet uit, maar ze vinden het hier heerlijk.

Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Time to cook -> Aan te raden recepten Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum